a-pariska-odmazda

ИСБН: 978-9989-32-698-1

ПАРИСКА ОДМАЗДА

Автор:

350 ден

Kнига#5 од Едиција КОТОН МАЛОУН http://steveberry.org/books/
Во издание на Култура 
#2 АЛЕКСАНДРИСКА ВРСКА 
#3 ВЕНЕЦИЈАНСКО ПРЕДАВСТВО 
#5 ПАРИСКА ОДМАЗДА
#6 ГРОБНИЦАТА НА ИМПЕРАТОРОТ http://kultura.com.mk/proizvod/grobnitsata-na-imperatorot/
#8 КРАЛСКА ИЗМАМА http://kultura.com.mk/proizvod/kralska-izmama/
#11 ЧЕТИРИНАЕСЕТТАТА КОЛОНИЈА http://kultura.com.mk/proizvod/chetiranesettata-kolonija/
Издавач : Култура
Година : 2012
Страници : 475
Наслов на оригиналот Steve Berry, THE PARIS VENDETTA
Повеќе за авторот http://steveberry.org/

Out of stock

Compare
SKU: 978-9989-32-698-1 Categories: ,

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ПАРИСКА ОДМАЗДА”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *