a-ostovot-so-skrienoto-bogastvo

ИСБН: 978-9989-32-257-0

Островот со скриеното богатство

Автор:

100 ден

Издавач : Култура
Година : 1993
Формат : мека
Страници : 193


Желбата за потрага по богатство е неодолива уште со самиот настанок на човекот. Потрагата по богатството била инспирација на голем број на писатели, сценаристи на филмови, детски бајки… И овде во книгава се раскажува за сите авантури на група морнари кои трагаат по богатството, и сите нивни незгоди, катастрофи кои ги погодиле не ги отргнале од желбата да продолжат понатаму и да ја остварат својата цел.

In stock

Compare
SKU: 978-9989-32-257-0 Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Островот со скриеното богатство”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *