1 (1)

ИСБН: 978-9989-32-946-3

ОД ДЛАБОЧИНИТЕ НА МОРЕТО

Автор:

990 ден

In stock

Compare

Description

Пловејќи по „големите води“, дружејќи се со воденото царство, решив и професионално да се позанимавам со тој чудесен свет. Благодарение на природата, водените nространства ни нудат чуда кои сакав, барем донекаде, да ги пренесам во оваа книга. Се обидов со голема љубов и задоволство, nоединечно и со должно внимание, да го претставам богатиот и разновиден морски свет, а со тоа да ја збогатам и нашата традиционална кујна.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ОД ДЛАБОЧИНИТЕ НА МОРЕТО”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *