Showing 1–16 of 297 results

ЦАРИЦАТА РОМАНОВА

550 ден

Издавач: Култура, 2019 година
Мек повез, Б5 формат, 545 страници
Наслов на оригиналот: The Romanov empress : a novel of Tsarina Maria Feodorovna / C.W. Gortner

БАЈКА ВО ЊУЈОРК

420 ден

Издавач: Култура,2018 година
Мек повез, 430 стр.
Наслов на оригиналот: FAIRYTALE OF NEW YORK, Miranda Dickinson

СОЛУН, ЛЕРИН, СОНИШТА…

300 ден

Издавач: Култура, 2018 година
Мек повез, 223 стр.

СÈ УШТЕ ЈАС

450 ден

Издавач: Култура 2018 година
Мек повез, 622 страни
Наслов на оригиналот STILL ME, Jojo Moyes 

НЕИЗГУБЛИВИ НЕШТА

250 ден

Издавач: Култура, 2018 година
Мек повез, 450 стр. 

Попуст!

Пакетче „Маша и Медо“ + подарок игра

1,200 ден 480 ден

Пакетчето вклучува:
8 Сликовници од едицијата „Маша и Медо“
Подарок игра по избор: Пингвини или 10Игри за забава
Новогодишна кутија за подарок 

8 сликовници:
Најденко,
Хокус Покус,
Стигна пролетта,
Математиката на Маша,
Внимание, реновираме,
Диши, не диши,
Првата средба, 
Еден, два, три запалете се светилки 

ПОСЛЕДНИОТ ВОЗ ЗА ЗАГРЕБ

250 ден

Издавач: Култура, 2018 година
Мек повез, 270 стр.

Out of stock

СКАЗНИ ОД ДВОРЕЦОТ НА КНИГИТЕ

150 ден

Издавач: Култура, 2018 година
Мек повез, 96 стр.
Илустрации Томе Манески 

Out of stock

ЕМОЦИОНАЛНА КАТАРЗА

200 ден
Издавач: Култура, 2018
Обем: 76 стр. мек повез
Тираж: 500 примероци
 

ШЕРЛОК, ЛУПИН И ЈАС Последниот настап во оперскиот театар

290 ден

Едиција ШЕРЛОК, ЛУПИН и ЈАС

#1 Триото на црната дама 
#2 Последниот настап во оперскиот театар

Издавач: Култура 2018, мек повез 

ШЕРЛОК, ЛУПИН И ЈАС Триото на црната дама

290 ден

Едиција ШЕРЛОК, ЛУПИН и ЈАС

#1 Триото на црната дама 
#2 Последниот настап во оперскиот театар

Издавач: Култура 2018, мек повез 

ОБИДИ СЕ ПОВТОРНО МАРВИН

210 ден

Едиција МАРВИН 

#1 Обиди се повторно Марвин
#2 МАРВИН и смрдливковците 

издавач: Култура, 2018, мек повез

ПАРИЗ ЗА ЕДЕН и други приказни

450 ден

Издавач: Култура, 2018 година
Мек повез, 339 стр.
Наслов на оригиналот Jojo Moyes,PARIS FOR ONE and other stories
Повеќе за авторот https://www.jojomoyes.com/

МАРВИН И СМРДЛИВКОВЦИТЕ

210 ден

Едиција МАРВИН 

#1 Обиди се повторно Марвин
#2 МАРВИН и смрдливковците 

издавач: Култура, 2018, мек повез

ВИСТИНСКИ ПРЕДАВСТВА

550 ден

Издавач: Култура, 2018 година
Мек повез, 577 стр.
Наслов на оригиналот: Nora Roberts, TRUE BETRAYALS
Повеќе за авторот http://www.noraroberts.com/

ЕДНА ОД ОНИЕ НОЌИ ВО МАЛИБУ

350 ден

Издавач : Култура, 2018 година
Мек повез, 448 стр.
Наслов на оригиналот Elizabeth Adler, ONE OF THOSE MALIBU NIGHTS
Повеќе за авторот http://www.elizabethadler.net
Од истата авторка
ПЛОВЕЈЌИ КОН КАПРИ http://kultura.com.mk/proizvod/plovejki-kon-kapri/
СЕ ЗАПОЧНА ВО МОНТЕ КАРЛО http://kultura.com.mk/proizvod/se-zapochna-vo-monte-karlo/
ДА СЕ СРЕТНЕМЕ ВО ВЕНЕЦИЈА http://kultura.com.mk/proizvod/da-se-sretneme-vo-venetsija/
ПОСЛЕДНИОТ ПАТ КОГА ГО ВИДОВ ПАРИЗ http://kultura.com.mk/proizvod/posleden-pat-koga-go-vidov-pariz/
СО ЉУБОВ ОД БАРСЕЛОНА http://kultura.com.mk/proizvod/lubov-od-barselona/
ИМА НЕШТО МАГИЧНО ВО СЕН ТРОПЕ