Телефон: +389 2 3296 - 763
about3

Книжарниците на Култура ви ги претставуваат петте најчитаните домашни автори.
Повелете и одберете си го вашиот омилен наслов!

1. НАСМЕВКА СО ЦИМЕТ од Катерина Серафимовска

Насмевка со цимет

2. БУРИ ВО СРЦЕТО од Милијана Павловска

Бури во срцето

3. ЕКСПЕРИМЕНТ 51 од Методија Диневски

Експеримент 51

4. ОД ЅВЕЗДИТЕ ДО ЛУЛКАТА од Павлина Пејковска

ОД ЅВЕЗДИТЕ ДО ЛУЛКАТА

5. ИСЧИСТЕНИ ДУШИ од Милена Лунеска

Исчистени души

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

X