ОВА ЛЕТО УЖИВАЈ СО КНИГА!!!

ОВА ЛЕТО УЖИВАЈ СО КНИГА!!! Од 7 јуни до 12 јуни, во трговскиот центар City Mall, во организација на Македонската асоцијација на издавачи се одржува летен саем на книгата! Насловите на Култура може да ги купите со попуст до 70%! Повелете ве очекуваме #восветотнакнигите!