„ОД ДЛАБОЧИНИТЕ НА МОРЕТО“ монографија за морскиот свет од македонски професионален готвач со промоција на 18-ти април

„ОД ДЛАБОЧИНИТЕ НА МОРЕТО“ монографија во која подетално и сликовито е претставен дел од морскиот свет на Јадранот кој е карактеристичен за Медитеранската кујна. Авторот шеф Дејан Карапеев, професионален готвач и добитник на голем број меѓународни награди на свој начин ги опишува карактеристиките на некои од рибите и морските плодови од Јадранот и ги објаснува … Продолжи со читање „ОД ДЛАБОЧИНИТЕ НА МОРЕТО“ монографија за морскиот свет од македонски професионален готвач со промоција на 18-ти април