Телефон: +389 2 3296 - 763

„Преправај се и танцувај“ е приказна за вистината на едно семејството, нивните лаги и неверојатна комбинација на двете.

Од авторката на „Неопходни лаги“, , наскоро пристигнува нова приказна.

Моли Арнет е многу добра во чување тајни, но…Таа и нејзиниот сопруг се надеваат дека наскоро ќе посвојат бебе. Но, постапката ја застрашува. Моли е загрижена дека вистината што таа ја чувала скриена за нејзиното детство ќе се открие и ќе ја уништи не само нејзината шанса за посвојување туку и нејзиниот брак.

Две корици 2

Додека се обидува да најде начин да се смири со своето минато и да ја прифати иднината исполнета со ветувања, открива дека таа дури и не ја знае вистината за тоа што всушност се случило во нејиното семејство.

Книгата е веќе достапна во претпродажба, а во книжарницата Култура ќе може да ја најдете од 06.11.2017 година. Бидете секогаш во светот на книгите.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

X