Новата книга на Џени Хан „П.С. Сѐ уште те сакам“ од 12.02.2018 во Култура

Интересни и романтични приказни кои младите ги обожаваат се специјалност на Џени Хан, која многу брзо во својата писателска кариера се најде на листата на најпродавани автори на „Њујорк Тајмс“. Првата книга ја издала додека била во колеџ, и тоа е детска книга насловена Шуг, а набрзо потоа ја издава и трилогијата  „Летото кога се разубавев“, … Продолжи со читање Новата книга на Џени Хан „П.С. Сѐ уште те сакам“ од 12.02.2018 во Култура