Нов политички трилер на Санта Аргирова, „Времето на Перонов“ со промоција на 27.04.2018 година

Промоцијата на новиот политички трилер на Санта Аргирова во издание на ИП Култура ќе се одржи во петок на 27-ми април, во нашата книжарница со почеток од 17 часот.  Досега ИП Култура има издадено еден роман на авторката, „Добро утро Јаков“, а „Времето на Перонов“ е нејзин трет роман, а втор во издание на Култура. … Продолжи со читање Нов политички трилер на Санта Аргирова, „Времето на Перонов“ со промоција на 27.04.2018 година