Телефон: +389 2 3296 - 763

29-от Меѓународен саем на книгата Култура го заокружи со над пет илјади продадени книги и многу среќни читатели. Читателската публика ја почестуваме со листа на топ 30 наслови кои беа цел на интерес на читателите. Има наслов за секоја возраст. Повелете во книжарниците на Култура (Книжарница Култура- Ристиќева палата / www.kultura.com.mk). #восветотнакнигите

*редоследот на избор на книги е случаен, без било каков критериум на класификација.

1.ПРОДАДЕНА
http://kultura.com.mk/proizvod/prodadena/

2.АФЕРАТА КОЛУМБО

Аферата Колумбо


3.ЛИНДА

Линда


4.ЗАПЛЕТКАНИ

Заплеткани


5.ПОСЛЕ ТЕБЕ

После тебе


6.СЀ ЗАПОЧНА ВО МОНТЕ КАРЛО
http://kultura.com.mk/proizvod/se-zapochna-vo-monte-karlo/

7.ИЗГУБЕНИ ВО ЉУБОВТА
http://kultura.com.mk/proizvod/izgubeni-vo-lubovta/

8.ТАЈНИТЕ СЕСТРИ
http://kultura.com.mk/proizvod/tajnite-sestri/

9.ZERO ZERO ZERO

Зеро Зеро Зеро


10.БАКНЕЖ НА ПОЛНОЌ

Бакнеж на полноќ


11.НАСМЕВКА СО ЦИМЕТ

Насмевка со цимет


12.НАЈСРЕЌНАТА ДЕВОЈКА

Најсреќната девојка на светот


13.КОГА СЕ ЗАЉУБИВ

Кога се заљубив


14.ЗДИВОТ НА СКАНДАЛОТ

Здивот на скандалот


15.НЕОПХОДНИ ЛАГИ

Неопходни лаги


16.СОВРШЕНИ ЗАЕДНО

СОВРШЕНИ ЗАЕДНО


17.ВО ВИНОТО Е ВИСТИНАТА

ВО ВИНОТО Е ВИСТИНАТА


18.НЕВРАБОТЕНА
http://kultura.com.mk/proizvod/nevrabotena/

19.СЕНКИТЕ НА ДРВОТО ОД КАЛИНКА

Сенките на дрвото од калинка


20.ЛАЖГО

Лажго


21.НИКОЈ НЕ Е НЕВИН

Никој не е невин


22.НАТЕРАЈ МЕ

Натерај ме


23.ДА СЕ СРЕТНЕМЕ ВО ВЕНЕЦИЈА
http://kultura.com.mk/proizvod/da-se-sretneme-vo-venetsija/

24.МОЈОТ ЖИВОТ ВО ХАРЕМ

Мојот живот во харем


25.ЉУБОВНИКОТ НА КУРТИЗАНАТА

Љубовникот на куртизаната


26.ЌЕРКА НА ПРАВТА

Ќерка на правта


27.ПОСЛЕДЕН ПАТ КОГА ГО ВИДОВ ПАРИЗ

ПОСЛЕДЕН ПАТ КОГА ГО ВИДОВ ПАРИЗ


28.НИШТО НЕ ТРАЕ ВЕЧНО

НИШТО НЕ ТРАЕ ВЕЧНО


29. ОД ЅВЕЗДИТЕ ДО ЛУЛКАТА

ОД ЅВЕЗДИТЕ ДО ЛУЛКАТА


30.ПРИСТАНИШТЕТО НОВА НАДЕЖ

Пристаништето нова надеж


***

За помладите
13 наслови од едицијата на ЏЕРОНИМО СТИЛТОН

Home

ИРИНА БАЛЕРИНА

ИРИНА БАЛЕРИНА

МАША И МЕДО

Home

УЧЕНИКОТ НА РЕНЏЕРОТ

Home

 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

X