„Со љубов од Париз“ новата книга на Александра Потер од 5-ви февруари во продажба

Магичен роман за секоја девојка која некогаш ја сонувала блескавата светлина на Париз и љубовта која трае цел живот… „Со љубов од Париз“ на мајсторката за љубовни комедии од 5-ти февруари во Култура.  Александра Потер е авторката која стои зад 11 книги кои котираа високо на листата на најпродавани книги во светот, а исто толку е омилена и кај … Продолжи со читање „Со љубов од Париз“ новата книга на Александра Потер од 5-ви февруари во продажба