Телефон: +389 2 3296 - 763

18556176_415864602102477_5492592025257957602_n
Македонската асоцијација на издавачи во рамките на своите заложби за популаризација на книгата и културата на читање, продолжува со своите активности.
Првиот во серијата настани е Летниот саем на книгата во Рамстор, на кој учествуваат 7 издавачи- членови на МАИ, меѓу кои и Култура – Во светот на книгите.
Попуст и до 70% на вашите омилени наслови.
Ова лето уживајте со книга!

https://www.facebook.com/events/682855551912480/?acontext=%7B%22ref%22%3A%222%22%2C%22ref_dashboard_filter%22%3A%22upcoming%22%2C%22action_history%22%3A%22[%7B%5C%22surface%5C%22%3A%5C%22dashboard%5C%22%2C%5C%22mechanism%5C%22%3A%5C%22main_list%5C%22%2C%5C%22extra_data%5C%22%3A[]%7D]%22%7D

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

X