Телефон: +389 2 3296 - 763

Во текот на месец јуни Култура ќе гостува во повеќе градови низ Македонија. Читателите ќе можат да си купат книга по намалени цени. Повелете #восветотнакнигите
13-17 јуни Прилеп
14-18 јуни Капитол мол-Скопје
21-25 јуни Гевгелија
27.06-02.07 Битола

Култура низ Македонија

 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

X