Телефон: +389 2 3296 - 763

И оваа година издавачката куќа Култура беше дел од годинешното издание на Fashion & Lifestyle Expo 2017 #воншаблон.
Програмата беше збогатена со наградна игра за посетителите кои ги добија новите наслови во издание на Култура. Во вториот изложувачки ден, Култура го презентираше романот „Насмевка со цимет“ од Катерина Серафимовска, кој како приказна одлично се вклопи во целокупниот амбиент и идејата на Fashion & Lifestyle Expo.
Во прилог дел од прекрасната атмосфера.

 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

X