Телефон: +389 2 3296 - 763

И оваа година ИП Култура е дел од 29-от Меѓународен саем на книгата  од 04- 10 април 2017, на Скопски саем- хала 1 и 2.

Читателите ќе можат да проследата богата програма

— ПРАВОПИС НА МАКЕДОНСКИОТ ЈАЗИК (второ издание)
— Нови наслови во продажба на саем „Кодот на Да Винчи“ од Ден Браун и „Љубовниот детектив“ на Александра Потер
— Гостувања на домашните автори
— ВТОРНИК (04.04) од 13-15 часот Милијана Павловска „Во виното е вистината“ и другите 7 наслови и Павлина Пејковска „Од лулката до ѕвездите“
— СРЕДА (05.04) од 13- 15 часот Милена Лунеска „Исчистени души“
— СРЕДА (05.04) во 18-20 часот Катерина Серафимовска „Насмевка со цимет“

— ЧЕТВРТОК (06.04) во 12-14 часот Драгица Пандиловска „Случки од животот“
— САБОТА (08.04) од 13 часот гостување и продажба на книгите на надворешниот соработник Зоран Крстeвски
— САБОТА (08.04) од 13-14 часот (хала 2) Детска работилница со Маша и Медо

— Наградни игри на нашата ФБ страница https://www.facebook.com/vosvetotnaknigite/
—> И МНОГУ ДРУГИ ИЗНЕНАДУВАЊА- СЛЕДЕТЕ НЀ !!!

*Авторите и ИП Култура го задржуваат правото на промена на термините
http://kultura.com.mk/avtor/milijana-pavlovska/
http://kultura.com.mk/avtor/pavlina-pejkovska/
http://kultura.com.mk/avtor/milena-luneska/
http://kultura.com.mk/avtor/katerina-serafimovska/
http://kultura.com.mk/avtor/dragitsa-pandilovska/

Zoran Krstevski

Повелете во светот на книгите —> http://kultura.com.mk/katalog/
#восветотнакнигите #културанасаем

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

X