Прикажување 1–10 од 26 резултати

Попуст!

Со љубов од Барселона

299 ден 269 ден

Издавач : Култура

 

Попуст!

ЧЕТИРАНЕСЕТТАТА КОЛОНИЈА

550 ден 495 ден

Издавач : Култура

Година : 2017

Страници : 631

Попуст!

АКО ЈА ПОЗНАВАШЕ СЕСТРА МИ

420 ден 378 ден

Издавач : Култура
Година : 2017

Попуст!

УКРАДЕНО НАСЛЕДСТВО

420 ден 378 ден

Издавач : Култура
Година : 2017
Страници :

Попуст!

КОДОТ НА ДА ВИНЧИ

600 ден 540 ден

Издавач : Култура
Година : 2017
Страници : 321

Попуст!

СКРИЕНИ БОГАТСТВА

500 ден 450 ден

Издавач : Култура
Година : 2017
Страници : 536

Попуст!

Лажго

490 ден 441 ден

Издавач : Култура
Година : 2016
Страници : 616

Попуст!

Во потрага по ласица

150 ден 135 ден

Издавач : Култура
Година : 2011
Страници 353

Попуст!
Нема на залиха

Париска одмазда

350 ден 315 ден

Издавач : Култура
Година : 2012
Страници : 475

Нема на залиха
Попуст!

Мажи

250 ден 225 ден

Издавач : Култура
Година : 2012
Формат : мека
Страници : 385


Бела е тајно мажена за Стиви пред многу години. Биле студенти и се преправале дека се возрасни. Кога реалноста чукнала на врата, Бела едноставно заминала.
Многу години подоцна таа го запознала Филип и наспроти нејзиното ветување дека нема повеќе да се мажи, не може да му оделее Тој е добра можност. Духовит, шармантен, интересен и нежен. Единствен проблем е што и понатаму официјлно е мажена за Стиви, а никако да најде вистински момент тоа да му го соопшти на Филип.
Поради тоа Бела планира никогаш да не ја открие својата тајна, затоа што тоа секако е само глупав лист хартија, заведен кај матичар, нели? А Стиви не го видела со години и веројатно повеќе никогаш нема да го сретне…