Прикажување на сите 2 резултати

Попуст!

Пеколот

350 ден 315 ден

Издавач : Култура
Година : 2006
Страници : 245

Попуст!

Љубовта на Стефани Плам

150 ден 135 ден

Издавач : Култура
Година : 2009
Формат : мека
Страници : 180


Ова е книга исполнета со авантура, напнатост и опис на една вистинска љубов. Ги дава следниве совети: Секогаш чувај го својот грб. Гледај во двете насоки. Се чувствува љубов во воздухот, затоа уживај се до неволји.