Телефон: +389 2 3296 - 763

Почитувани,
По затворањето на РОМАНИЈАДА – конкурс за најдобар роман меѓу младите неафирмирани македонски автори за 2018, од изборот на ракописи, комисијата едногласно го одбра за победник романот со работен наслов „ЈАС ЌЕ БИДАМ ПОЕТ, А ТИ МОЈА ПОЕСИЈА“, ракопис на Милана Митовска.
Честитки до авторот од ИП КУЛТУРА!
Повеќе информации наскоро!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

X