Телефон: +389 2 3296 - 763

Почитувани учесници на конкурсот за најдобар роман меѓу младите неафирмирани македонски автори Романијада 2018, ве известуваме дека добитникот ќе биде соопштен веднаш по завршувањето на Саемот на книгата, односно по 10 мај 2018 година.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

X