„Има нешто магично во Сен Тропе“ нова книга на Елизабет Адлер од 27-ми март во Култура

Елизабет Адлер е англиска писателка и бестселер автор на љубовни романи и тирлери. Родена е во 1950 година во Јоркшир, Англија, а пишувала мини крими приказни уште во училиште.     #ЧитамКнига на #ЕлизабетАдлер, а наскоро нешто ново… ❤ 🤓 #ВоСветотНаКнигите 📚❤ #култура #книги #инстаграмџии #инстаграмџики #coffee #coffeetime #фотонанеделата #фотонаденот #фото #vscobalkan #vscocam #ig_tones #igers … Продолжи со читање „Има нешто магично во Сен Тропе“ нова книга на Елизабет Адлер од 27-ми март во Култура