Телефон: +389 2 3296 - 763

Во роденденскиот месец на ИП Култура, од 14 до 25 ноември се одржува Традиционалниот ноемвриски саем, на кој имаме многу промоции, гостувања и големи попусти. 

Во последните пет дена од самот имаме гостувања на 11 македонски автори во Култура…Традиционалниот ноемвриски саем продолжува  Бидете секогаш #ВоСветотНаКнигите

 

Гостувања на македонски автори

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

X