Едицијата Стилтон се збогатува со две нови изданија од Теа Стилтон! Промоција на 19.03.2018 година во книжарница Култура

Џеронимо и Теа Стилтон се брат и сестра, и тие се омилените ликови на децата.  Италијанската цртана серија која ги раскажува авантурите, згодите и незгодите на глувчињата, раскажани преку главните ликови Џеронимо и Теа Стилтон. Едукативни, забавни, возбудливи, ова се сликовници кои треба да бидат присутни во секое детско катче. Едицијата Стилтон можете да ја … Продолжи со читање Едицијата Стилтон се збогатува со две нови изданија од Теа Стилтон! Промоција на 19.03.2018 година во книжарница Култура