Телефон: +389 2 3296 - 763

Ги известуваме учесниците во конкурсот за најдобар роман меѓу младите неафирмирани македонски автори Романијада 2018 дека добитникот ќе биде соопштен за време на Саемот на книгата, кој ќе се одржи од 3-ти до 9-ти мај. 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

X