КОНТАКТ ФОРМА

Полињата означено со * се задолжителни.

Име(*)
Емаил (*)
Предмет
Порака

ИЗДАВАЧКА КУЌА КУЛТУРА

Доколку контакт формата не Ви помогне да не исконтактирате соодветно тогаш искористетеги податоците подоле.

КОНТАКТ

Книжарница КУЛТУРА

ул.Македонија бр.33, Скопје
(Ристиќева палата/ Плоштад Македонија)

1000 Скопје,

Македонија

+389 2 3296 - 763

Емаил Книжарница: knizarnica.kultura@gmail.com

Емаил ИП Култура: ipkultura@gmail.com ; info@kultura.com.mk