Showing the single result

Политички записи

450 ден

Издавач: Култура
Година: 2007
Формат: мека
Страници: 438


Објавувањето на „Политички записи“ на Трифун Костовски, хуманист, стопанственик, парламентарец и поранешен градоначалник на Скопје е бележит настан во нашата публицистика.