Showing the single result

Out of stock

Анџелина Џоли

100 ден

Издавач: Култура
Година: 2008
Формат: мека
Страници: 215


Денес е добитничка на Оскар, на три Златни глобуси, Амбасадорка на добра волја на ООН и мајка на две посвоени и едно биолошко дете, чиј татко е холивудската ѕвезда Бред Пит. Дали Анџелина Џоли, конечно, ја најде среќата на својот живот? Оваа книга токму за ова зборува, за неповторливата појава на една актерка, за нејзините подеми и падови, за осудите, но и за преголемата глад од јавноста за секој нејзин потег, актерски, особено.

Out of stock