Прикажување 1–10 од 14 резултати

Попуст!

Маша и Медо – Залепи и бои

110 ден 99 ден

Издавач : Култура
Година : 2014
Формат : мека
Страници : 16


Боенка со приказна за омилените ликови на децата Маша и Медо, плус 16 стикери.

Попуст!

Маша и Медо – Внимание реновираме

150 ден 135 ден

Издавач : Култура
Година : 2014
Формат : мека
Страници : 24


Најгледаниот цртан на youtube со 95 000 000 видувања пресликан во живописна сликовница на 24 страници. Сите згоди и незгоди на Медо предизвикани од реновирањето на домот на мечето.

Попуст!

Маша и Медо – Весели вежби

150 ден 135 ден

Издавач : Култура
Година : 2014
Формат : мека
Страници : 199


Интерактивна боенка со омилените ликови на Маша и Медо. Цртаме, боиме, пишуваме и сметаме со креди. Оваа боенка може да се употребува неколку пати. Со полувлажна крпа можете да го избришете сето она што сте го обоиле и повторно да ја користите.

Попуст!

Маша и Медо – Еден, два, три, запалете се светилки!

150 ден 135 ден

Издавач : Култура
Година : 2014
Формат : мека
Страници : 24


Незгодите на Медо со палавата Маша при подготвување на домот на Миша за Нова година! Живописна новогодишна сликовница на 24 страници.

Попуст!

Маша и Медо – Стигна пролетта

150 ден 135 ден

Издавач : Култура
Година: 2014
Формат : мека
Страници : 24


За заљубеноста на Медо во Мецана, прочитајте во веселата сликовница на 24 страници. Дали љубовта кон најверното пријателче ќе ја победи љубовта кон Мецана? За ова прочитајте во Стигна пролетта

Попуст!

Маша и Медо – Сообраќај

139 ден 125 ден

Издавач : Култура
Година : 2014
Формат : мека
Страници : 10


Учиме сообраќај со Маша и Медо. Интерактивна сликовница со 24 налепници.

Попуст!

Маша и Медо – Прва средба

150 ден 135 ден

Издавач : Култура
Година : 2014
Формат : мека
Страници : 24


Прекрасна сликовница на 24 страници со омилените детски ликови за првата средба на палавата Маша со Медо

Попуст!

Маша и Медо – Најденко

150 ден 135 ден

Издавач : Култура
Година : 2014
Формат : мека
Страници : 24


Приказната за гостинот пингвин на Медо оживеана преку прекрасните 24 илустрации.

Попуст!

Маша и Медо – Математиката на Маша

150 ден 135 ден

Издавач : Култура
Година : 2014
Формат : мека
Страници : 24


Живописна сликовница на 24 страници. Учиме да броиме со Маша и Медо.

Попуст!

Маша и Медо – Хокус покус

150 ден 135 ден

Издавач : Култура
Година : 2014
Формат : мека
Страници : 24


Приказна за обидот на Маша да биде магионичар. Дали Маша ќе успее да го врати Медо од светот каде што го испрати, или пак ќе му се придружи на своето најверно другарче? Сите одговори ги носи живописната сликовница на 24 страници.