Showing the single result

VIP-новите колумни на Лелја Сабит

500 ден

Издавач : Култура
Година : 2015
Формат : тврда
Страници : 277


Во нејзините ИЗЛОГ колумни секогаш го купувате тоа што Ви се продава. Без скриени фалинки, без лажни претензии, без лажна љубезност, без лицемерни четки и без извештачени додворувања или реклами. Но, секогаш културно и со восхитувачка елеганција на јазикот и зборот, изрази на нејзината природна аристократија.

Д-р Каролина Атервуд