Прикажување на сите 4 резултати

Попуст!

ВРЗАНИ

350 ден 315 ден

Издавач : Култура
Година : 2017

Попуст!

Скротени

350 ден 315 ден

Издавач : Култура
Година : 2016
Страници : 240

Попуст!

Испревртени

350 ден 315 ден

Издавач : Култура
Формат : 13,5 х 20 см.
Страници : 272


Постојат два вида на луѓе во светот. Оние кои бараат и оние кои се подготвени да скокнат.

Јас отсекогаш сум била повеќе за барање. Претпазлива. Секогаш со однапред подготвен план. Тоа се промени откако го сретнав Дру Еванс. Тој беше толку упорен, толку сигурен во себе, дури и за мене.

Но, не сите љубовни приказни завршуваат среќно засекогаш.

Дали мислите дека Дру и јас отидовме да го гледаме зајдисонцето?

Приклучи се во клубот.

Она што го сфатив е дека старите навики тешко умираат, а понекогаш треба да се вратиш назад од каде што си почнал за да можеш да продолжиш напред.

Попуст!

Заплеткани

350 ден 315 ден

Култура
2016
мека
290


Страсна, духовита приказна за човек кој што знае многу за жените… само не толку колку што тој мисли дека знае. Како што тој ни ја раскажува приказната, Дру дознава дека единственото нешто што никогаш не го посакувал во животот станува она без кое тој не може да живее. Прв дел од серијалот Заплеткани.