Прикажување на сите 2 резултати

УКРАДЕНО НАСЛЕДСТВО

420 ден

Издавач : Култура
Година : 2017
Страници :

Тајните сестри

420 ден

Издавач: Култура
Дата: 2016
Формат: мека
Страници: 354


Тие го знаеја неговото име, човекот кој се обиде брутално да ја силува дванаесет годишната Маделин …во хотел на баба и… Сметаат дека можат да ја предвидат неговата судбина… и чуваа една тајна. Но сега таа тајна може да ги однесе во гроб.