Showing the single result

Снежана

110 ден

Издавач : Култура
Година : 2001
Формат : мека
Страници : 20


За најмладите, избор од 6 најубави приказни од Браќата Грим,раскажани на 6 страници изработени од цврст картон со колоритни илустрации.Во оваа едиција ќе ги најдете: Пепелашка, Црвенкапа. Волкот И седумте јариња, Мачорот в чизми, Јованче и Марика и Снежана и седумте џуџиња. Оваа едиција приказни е преведена и на албански јазик.