Showing the single result

Карлсон лета

100 ден

Издавач : Култура
Година : 2001
Формат : мека
Страници : 61


…Минувајќи Карлсон фрли еден долг поглед на Палчо и одмина. Направи малечок круг над покривот од соседната куќа, ги обиколи оџаците и потоа пак се упати кон прозорецот на Палчо. Ја зголеми брзината и помина крај Палчо и пак ја зголеми брзината…