Телефон: +389 2 3296 - 763

Книжарниците на Култура ви претставуваат 10 наслови кои задолжително треба да ги прочитате! Книга за сечиј вкус- одберете си ја вашата приказна!

1. ЛИНДА од Лејф Г.В Першон

Линда

2. ПРИСТАНИШТЕТО НОВА НАДЕЖ од Холи Робинсон

Пристаништето нова надеж

3. ЛАЖГО од Нора Робертс

Лажго

4. ЌЕРКА НА ПРАВТА од Венди Волас

Ќерка на правта

5. НЕВРАБОТЕНА од Лиса Овенс

Невработена

6. ЈАС ПРЕД ТЕБЕ од Џоџо Мојес

Јас пред тебе

7. ЗДИВОТ НА СКАНДАЛОТ од Сандра Браун

Здивот на скандалот

8. КРАЛСКА ИЗМАМА од Стиф Бери

Kралска измама

9. ЖЕНА ВО СИНО од Ејлин Гоуџ

Жена во сино

10. ВО ИМЕ НА ГУЧИ од Патриција Гучи

Во име на Гучи

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

X